Știri locale pentru Timișoara
TIMIȘOARA ONLINE
Informații despre Timișoara și jud. Timis
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Linkuri utile:
Race Driver One
Lu 23 apr 2007 23:16:00 +0300


Tot din trioul de știri aduse azi de Codemasters, avem Race Driver One - următoarea iterație din seria lor Race Driver. În sensul de iterație next-gen, nu jocul portabil Create & Race prezentat ieri.

Tot din trioul de știri aduse azi de Codemasters, avem Race Driver One - următoarea iterație din seria lor Race Driver. În sensul de iterație next-gen, nu jocul portabil Create & Race prezentat ieri. Acesta nou nu pare să includă un editor de trasee, așa cum speram, dar promite totuși să-și depășească condiția de "ultimate racing simulation", și să ne ofere "the ultimate racing stimulation". Pentru asta, trupa producătoare de la Codemasters Studios va folosi engine-ul ei proprietar Neon, care a intrat deja în turație sub capota viitorului Colin McRae: DIRT.

Din cele trâmbițate în comunicat, Race Driver One va da startul celei de-a treia generații din seria celor de la Codies, vândută în peste 8 milioane de exemplare. Pentru nostalgici, aceasta începuse cu jocurile TOCA (DTM/V8) Touring Car (1997–2000) și a continuat cu seria TOCA (DTM/V8) Race Driver (2002-2006). Evoluția va fi simțită nu doar vizual, ci și în privința conținutului, întrucât Race Driver One se laudă cu cea mai generoasă gamă de întreceri din serie. Jocul va combina campionatele oficiale cu curse de stradă și competiții urbane, în locații superb realizate din Europa, SUA, Japonia și de prin alte colțuri ale lumii.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
MotorStorm
Formula One Championship Edition
Test Drive Unlimited
Project Gotham Racing 3
Need for Speed: Carbon
Noul TrackMania
Need For Speed: Carbon anuntat oficial
The Fast And The Furious: Tokyo Drift
Test Drive Unlimited
Auto Assault este goldCurs valutar:Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.timison.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti