Știri locale pentru Timișoara
TIMIȘOARA ONLINE
Informații despre Timișoara și jud. Timis
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Linkuri utile:
Reducerea consumului de apa si energie : Intern
Ma 20 mai 2008 13:27:45 +0300


Reducerea consumului de apa si energie : Intern
Intern : A început campania "Închide! Stinge! Reciclează!"

Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM), în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, a inițiat campania "Închide! Stinge! Reciclează!", campanie care își propune conștientizarea, educarea și stimularea angajaților agențiilor de mediu din România în vederea reducerii consumului de apă și energie.

energie_electrica.jpg

Energie Electrica


Acțiunea a început în data de 15 mai și va dura până în 15 august a.c. și se va derula în cadrul tuturor agențiilor de mediu: națională, regionale și locale, fiind vizați specialiștii de mediu, respectiv angajații agențiilor. Scopul, conform comunicatului inițiatorilor acestei acțiuni, este ca angajații agențiilor de mediu să fie primii care să adopte un comportament ecologic, devenind astfel un exemplu pentru cetățeni.
O echipă a ANPM va monitoriza efectele campaniei "Închide! Stinge! Reciclează!" și va premia, pe 1 septembrie a.c., agențiile care reușesc să realizeze cele mai importante economii în spiritul acestei acțiuni.
Campania "Închide!Stinge!Reciclează!" este a doua acțiune de acest fel inițiată de ANPM. Anul trecut, prin decizia președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, 60% din necesarul intern de hârtie pentru tipărire al tuturor agențiilor de mediu din țară a fost acoperit de hârtie reciclată. Măsura a fost luată în scopul conservării vegetației și este valabilă și pentru anul 2008.


Sursa : Crisana : Intern


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Reducerea consumului de apa si energie : Intern
Curs valutar:Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.timison.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti