Știri locale pentru Timișoara
TIMIȘOARA ONLINE
Informații despre Timișoara și jud. Timis
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Linkuri utile:
Robert De Niro, in lupta cu asiguratorii din cauza cancerului de care sufera - Vedete din lume
Mi 23 mai 2007 09:28:58 +0300


Robert De Niro
Vedete din lume - Actorul Robert De Niro a inceput o "bataliea�� cu asiguratorul pentru filmul "De-a v-ati ascunseleaa��

Actorul Robert De Niro a inceput o "bataliea�� cu asiguratorul pentru filmul "De-a v-ati ascunseleaa��, care a fost amanat din cauza bolii de care starul sufera.

De Niro a fost diagnosticat, acum patru ani, cu cancer de prostata. Prin semnarea unei motiuni, actorul a cerut, vineri, anularea procesului de 1,8 milioane de dolari intentat, anul trecut, de casa ce asigura filmul, care pretinde ca actorul nu le-a prezentat certificatul de sanatate inainte sa inceapa filmarile. Firma de asigurare a platit suma producatorilor, pentru intarzierea filmarilor la "De-a v-ati ascunseleaa��.


robert_de_niro_861_2007052392828_290.jpg
Compania l-a actionat in judecata pe actorul in varsta de 63 de ani pentru ca nu i-a anuntat ca incepuse investigatiile asupra bolii, desi a semnat, pe 13 octombrie 2003, un certificat de sanatate. De Niro a recunoscut ca si-a facut analizele pe 10 octombrie, cu trei zile inainte de a semna certificatul. A spus insa ca nu primise nici un diagnostic pana pe 15 octombrie, deci nu a mintit cand a spus ca nu a fost diagnosticat sau tratat pentru vreo afectiune la prostata. Firma insista ca actorul stia ca analizele ar putea contrazice certificatul de sanatate si nu trebuia sa ascunda acest lucru. Avocatul actorului, Robyn Crowther, a negat faptul ca De Niro a vrut sa ascunda faptul ca era bolnav si a spus ca acesta a presupus ca rezultatele analizelor vor fi negative. De Niro a facut publica boala doar la cateva zile dupa ce a fost diagnosticat, in 2003, spunand ca maladia a fost descoperita intr-o faza incipienta si se asteapta sa se vindece in totalitate.
P.M.

Rol.ro - De Niro, in lupta cu asiguratorii din cauza cancerului de care sufera


Curs valutar:Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.timison.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti