Știri locale pentru Timișoara
TIMIȘOARA ONLINE
Informații despre Timișoara și jud. Timis
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Linkuri utile:
Michael Jackson - un an de la moartea Regelui muzicii pop
Vi 25 iun 2010 14:34:09 +0300


Michael Jackson
După un an de la moartea megastarului, fanii din toată lumea se pregătesc să-l comemoreze.

După un an de la moartea megastarului, fanii din toată lumea se pregătesc să-l comemoreze. Regele Pop nu a fost uitat după moarte, ba chiar a bătut record după record chiar dacă nu mai e printre noi. Popularitatea sa a atins cotele nemaiîntâlnite din vremurile în care scotea hit după hit.


Este de așteptat ca pelerinajul de la cimitirul Forest Lawn din Glendale, unde este înmormântat megastarul, să depășească fluxurile normale, astfel că au fost introduse câteva restricții, fiind interzis, de exemplu, accesul fanilor în mausoleu. De asemenea, aceștia nu vor avea voie să doarmă în corturi sau să-și așeze scaunele pe trotuare.

Sâmbătă seară se va organiza un concert tribut la un hotel din Beverly Hills, la care biletele costă între 150 și 500 de dolari.

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente, în reședința sa din Los Angeles.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.timison.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti