Știri locale pentru Timișoara
TIMIȘOARA ONLINE
Informații despre Timișoara și jud. Timis
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Linkuri utile:
Robert De Niro va fi propietar al unui lant de hoteluri : Cinema
Lu 05 mai 2008 14:19:35 +0300


Robert De Niro va fi propietar al unui lant de hoteluri : Cinema
Cinema : Actorul Robert De Niro este deja propietarul unor restaurante japoneze deschise in intreaga lume, in parteneriat cu bucatarul ...

Actorul Robert De Niro este deja propietarul unor restaurante japoneze deschise in intreaga lume, in parteneriat cu bucatarul Nobu Matsuhisa si Richie Notar. Urmeaza sa isi extinda imperiul comercial cu un lant nou de hoteluri.

robert_de_niro_23.jpgPrimul hotel Nobu va fi deschis in statiunea israeliana Herzliya, vara aceasta, si va fi urmat de un altul in New York.

Propunerea de a deschide un restaurant a venit din partea lui De Niro, in 1994, care l-a luat ca asociat pe celebrul bucatar Matsuhisa. Acesta si-a inceput cariera in Japonia, continua in America de Sud, in Peru, unde pleaca pentru a face catering pentru diplomatii si oamenii de afaceri japonezi de acolo. Mai apoi deschide un restaurant in Alaska. Se intoarce in America si, datorita sustinerii financiare a familiei, s-a facut imediat remarcat.


Sursa : Cinemagia : Cinema


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Robert De Niro va fi propietar al unui lant de hoteluri : Cinema
Curs valutar:Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.timison.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti